Informasjon

Beskrivelse:

Leiligheten ligger midt i smørøyet i gamlebyen i den rolige delen av den sentrale og mest attraktive gågaten i Nerja, Calle Carabeo. Det er gangavstand til absolutt alt av fasiliteter, helt unødvendig med leiebil. Boligen ligger på den siden av gaten som vender mot havet. Kun 2 minutter til Balcon de Europa og den lokale stranden Playa Carabeo. Det er ca 10 minutters gange til hovedstranden Burriana. Daligvarebutikk vis-a-vis leiligheten.

Boligen har inngang fra gateplan og en trapp opp. Ca 110 m² på ett plan: 3 soverom, 2 bad/wc, stue/spisestue, kjøkken og et oppholdsrom med sovesofa. Huset har 2 store terrasser ut mot havet (ca. 140 m² samlet) fordelt over 2 plan. Den nedre terrassen med direkte utgang fra de 2 soverommene mot havet. Takterrassen på ca 110 m² er fantastisk, delvis overbygget med pergola (bambustak), fullt innredet kjøkken, gassgrill og utedusj med kaldt og varmt vann. Bordplass til ca. 14 personer.

Kombinert aircondition/varmepumpe i alle rom. Internett og TV gjennom Fiber med en stor mengde kanaler, blant annet: NRK, TV2, SVT1, TV4 Sverige, Eurosport 1, Euronews, BBC, Sky News. Praktisk med nøkkelboks utenfor så alle kan komme og gå uten å tenke på nøkler. 

Soverom 1: Dobbelseng (140 cm). Kleshyller. Utgang til stor terrasse med delvis overbygget pergola.

Soverom 2: Dobbelseng (140 cm). Kleshyller. Utgang til stor terrasse med delvis overbygget pergola.

Soverom 3: Familiekøye med plass til 4 personer (dobbelseng nede 140 cm, enkelseng oppe 90 cm, underseng 90 cm). Garderobeskap.

Alle sengene er utstyrt med svale og lette sommerdundyner med gode varmeregulerende egenskaper (svale på varme netter og lune når det er litt kjøligere).

Stue/spisestue: Koselig stue med hjørnepeis, komfortable lenestoler, TV og "loveseats". Hyggelig spisebord med stoler. Garderobeskap.

Kjøkken: Kjøkkenet er svært godt utstyrt med kjøleskap/fryser, oppvaskmaskin, komfyr, stekeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister med mer. 

2 bad/wc: Det ene badet med dusjhjørne og wc, det andre med badekar, wc og vaskemaskin.

Oppholdsrom: Ekstra sovesofa (120 cm) og stort garderobeskap.

Terrasse hovedplan: Delvis overbygget med pergola. Dette er et herlig frokoststed med havet som nærmeste nabo. Utsikt og palmesus.

Takterrassen: Dette er husets samlingspunkt! Her er det sol fra morgen til kveld og her har du panoramautsikt over havet og utsikt mot byen og fjellene. Delvis overbygget med pergola. Stort spisebord med plass til familie og venner. 4 solsenger. Utedusj med både varmt og kaldt vann. 

Utekjøkken med vindu og dør på takterrassen: Kjøkkenet er fullt utstyrt med et lite kjøleskap/fryser, oppvaskmaskin, komfyr, stekeovn, kaffemaskin, vannkoker, brødrister med mer. Dør mot terrassen og spisebordet. Gassgrill og trillebord.

LEIEPRISER

PRIS PR UKE

Januar, februar, mars, november og desember

8 000

April, mai, juni, september og oktober

12 000

Juli og august

16 000

Vinterferie, påske, jul/nyttår

12 000

Langtidsleie i vinterhalvåret, pris etter nærmere avtale

6 000

Obligatorisk utvask på € 100 kommer i tillegg




Nyeste kommentarer

17.11 | 07:00

Fantastisk utsikt. Utrolig velutstyrt. Gode senger. Hyggelig kontakt ...

13.10 | 09:38

Takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake

01.10 | 17:52

En flott leilighet sentralt i gamlebyen (Calle Carabeo), kort vei til alt! Sol ...