Gjestebok

Hei alle sammen! Tusen takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv gjerne en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Mvh Ina & Thomas

Skrevet av Bengt Söderlind , 13. apr, 2022

Vi hade förmånen att bo i denna fina lägenheten 3 veckor i mars 2022.
Lägenheten är mycket trevlig, och läget är helt perfekt med havet nedanför altanerna, och de trivsamma små gatorna med massor av bra restauranger utanför entrédörren - trots det mycket tyst och lugnt. Underbar utsikt från båda de två stora altanerna.
Vi vill också ge en eloge till Ina och Thomas som är fantastiska hyresvärdar, och alltid återkopplar snabbt på spörsmål.
Vi kommer tillbaka till Casa de la lova.
Gunilla och Bengt

E-post:

Hjemmeside:

b.soderlind

@gmail.com

Skrevet av Hanne, 4. okt, 2018

Nydelig sted! Frister å legge ferien hit.

Skrevet av Stein Tore Nilsen , 28. okt, 2017

Tusen takk Ina for en herlig leilighet som lever opp til navnet..Man må bare kose seg når alt er lagt til rette, terasser er flotte med havutsikt,og beliggenhet nær både Balcon' og strand. Vi setter også pris på at alt har vært ryddig I kommunikasjonen. Vi håper å komme tilbake.
Mvh
May&Stein Ann&Johnny

E-post:

@online.no

steintn

Skrevet av Kjetil, 10. aug, 2017

En perle med et fantastisk vertskap. Her kan man nyte sjø, strand og god mat etter eget ønske. Herlig leilighet, så sentralt, kun en rusletur til den mer folksomme delen av gågaten. Gleder meg til neste opphold!

E-post:

@eie.no

Kbo

Skrevet av Ingveig Vangen, 29. jan, 2017

29. januar 2017. Hei! 2 nedkjølte østerdøler har besøkt Herborg og Ola på Casa de la Lova. En smakfull leilighet i flotte omgivelser og et lattermildt vertskap. Kan det bli bedre? Vi har besett noe av Nerja og omegn, vært i Cueva de Nerja og på Alhambra. Det ble attpå til et raskt bad i Middelhavet. Takk for at vi fikk komme! Hilsen Viggo og Ingveig.

E-post:

@online.no

ingvvan

Skrevet av Herborg og Ola, 7. mar, 2016

Så er det vår tur igjen. 10.- 18 mai skal vi nyte Nerja og Calle Calabeo pånytt. Vi har vel planer om å utvide horisonten noe denne gangen, med leiebil eller taxi. Vi gleder oss i hvertfall stort. Hilsen Herborg og Ola.

E-post:

@hotmail.com

olaamundsen

Skrevet av Astrid og Søren Christensen, 19. okt, 2015

Har hatt et alle tiders opphold, høstferie sammen med Annette, Dag, Camilla, Siri og Martin. Første uken sammen, siden ble det veldig stille. Har bare kost oss og slappet av sammen med det Nerja har gitt oss. Tror nok vi tenker på reprise, ja.

E-post:

@online.no

soechris

Skrevet av Dag og Annette, 13. okt, 2013

Vi har hatt en herlig høstferie!
Gleder oss til å komme tilbake til Nerja i mai 2014!
Hilsen Martin, Camilla, Annette og Dag

E-post:

@bsgruppen.no

dag

Skrevet av Astrid og Søren, 29. sep, 2013

Flott sted, da. Tror vi bytter bort Kypros i dette snart.

E-post:

@online.no

soechris

Skrevet av Thomas, 21. jun, 2013

Hei alle sammen!

Da er det snart sommerferie og tid for 3 uker i sola. Vi gleder oss masse til alt Nerja kan by på. Skal være sammen med et vennepar den første uka før mamma Guri kommer ned for en uke. Regner også med besøk av John i noen dager.

Sol sol kom til oss - regn regn hade!

Skrevet av Trude, 14. mai, 2013

Jeg slutter meg til Elines hilsen under, det var en helt vidunderlig vitaminbombe av en tur! Tusen hjertelig takk. Jeg ønsker meg allerede tilbake...
Vi er så heldige som har en så god klubb!
Og så er vi heldige som har mulighet til å feriere i Casa dela Lova, bedre sted skal du lete lenge etter.

E-post:

t.m.haug

@ibv.uio.no

Skrevet av Eline, 14. mai, 2013

Bare ett lite bilde til, det var så frodig og blomstrete i Nerja nå. En fin tid å være der!

E-post:

eline.lonna

@gmail.com

Skrevet av Eline, 14. mai, 2013

Tusen takk for en deilig langhelg i Casa de la Lova! Jentetur med fire av jentene i Beates klubb: Beate, Trude, Karin og undertegnede. Ned fredag, til sommer og sol - høyt etterlengtet etter en kald norsk vår! Leiligheten en nydelig pusset opp, beliggenheten er perfekt - Nerja en koselig by. Vi har slappet av, skravlet, spist god mat og shoppet litt. Lunsj med Astrid og Jan m venner på Burriana en formiddag var også veldig koselig. Selv om vi måtte hjem allerede mandag føltes det som en skikkelig ferie. Håper og tror at det ikke er siste gangen vi er sammen i Nerja!

E-post:

eline.lonna

@gmail.com

Fra krokodilleparken i Torremolinos.

Skrevet av Thomas, 4. apr, 2013

Da har jeg oppdatert litt på hjemmesiden med tekst og noen nye bilder. Neste tur blir Ina i mnd skiftet april/mai, og Beate rett etter i starten av mai. Da er nok varmen og sola skikkelig tilbake.

Skrevet av Thomas, 12. mar, 2013

Da er vi snart på farten igjen til Nerja. Skal ha en ekstra uke med de minste før Ina kommer ned. Gleder oss også til å være sammen med tante Beate og onkel Henning.

Er vi ikke brune??? Blide i alle fall.

Nyeste kommentarer

17.11 | 07:00

Fantastisk utsikt. Utrolig velutstyrt. Gode senger. Hyggelig kontakt ...

13.10 | 09:38

Takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake

01.10 | 17:52

En flott leilighet sentralt i gamlebyen (Calle Carabeo), kort vei til alt! Sol ...